top of page

Intervisie

Word lid van onze intervisiegroepen en krijg thema of sector specifieke ondersteuning en uitwisseling van ervaringen met andere studentondernemers en partners!

Onze intervisiegroepen bestaan uit studentondernemers en partners, waarbij ze thema-specifiek met elkaar kunnen uitwisselen. Onze igroepen bieden studentondernemers een platform om hun ideeën, kennis en ervaringen met elkaar te delen en van elkaar te leren. Studentondernemers kunnen binnen de intervisiegroepen samenwerken om problemen op te lossen, nieuwe ideeën te genereren en elkaar te ondersteunen bij het opzetten en uitbreiden van hun bedrijf. Partners uit ons netwerk bieden studentondernemers de mogelijkheid om waardevolle feedback en inzichten te krijgen van ervaren professionals in hun specifieke sector. 

DSC_7707.jpg

Wat kan je verwachten?

Intervisie is een krachtig hulpmiddel voor studentondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en ideeën om hun bedrijf te verbeteren. Het is een gestructureerd proces waarbij studentondernemers uit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken om elkaars uitdagingen en problemen te bespreken en elkaar te ondersteunen bij het vinden van oplossingen.

Bij intervisie gaat het om het delen van ervaringen en kennis tussen studentondernemers. Dit gebeurt in een vertrouwelijke en veilige omgeving, waarbij studentondernemers hun problemen en uitdagingen openlijk kunnen bespreken en kunnen leren van de ervaringen van anderen.

Intervisie is niet alleen gericht op het vinden van oplossingen voor specifieke problemen. Het is ook gericht op het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden. Tijdens intervisie kunnen studentondernemers feedback krijgen op hun communicatiestijl, conflicthantering, leiderschap en andere vaardigheden die essentieel zijn voor succesvol ondernemen.

Onze intervisiegroepen zijn thema of sector specifiek en bieden studentondernemers de mogelijkheid om op regelmatige basis samen te komen en elkaars bedrijven te bespreken. De groepen zijn samengesteld uit studentondernemers met verschillende achtergronden en vaardigheden, waardoor er een rijkdom aan kennis en ervaring is om te delen.

Door deel te nemen aan intervisie kunnen studentondernemers hun bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ze krijgen niet alleen nieuwe ideeën en inzichten, maar ook de ondersteuning en aanmoediging die nodig is om hun doelen te bereiken. Het is een geweldige manier om te leren van anderen en tegelijkertijd hun eigen kennis en ervaring te delen.

Onze intervisiegroepen worden geleid door ervaren facilitators die zijn getraind in het faciliteren van effectieve intervisie sessies. Ze bieden de structuur en ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat elke sessie waardevol en productief is.

 

Dus, ben jij een studentondernemer die op zoek is naar nieuwe inzichten, ideeën en ondersteuning om jouw bedrijf te laten groeien? Dan is intervisie iets voor jou! Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe intervisie jou kan helpen bij het bereiken van jouw ondernemersdoelen.

bottom of page