top of page

Community

Join onze community van studentondernemers en experts om te groeien en te slagen!

Onze community bestaat uit andere studentondernemers en een Circle of Experts, waarbij ervaren ondernemers uit ons netwerk klaarstaan om onze studenten te ondersteunen. Onze community is een dynamische en ondersteunende omgeving waarin studentondernemers van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren en motiveren. Samenwerking, inspireren en kennisdeling staan centraal binnen onze community en onze Circle of Experts is beschikbaar om onze studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun ondernemersvaardigheden en het realiseren van hun ondernemersdoelen. 

DSC_0898.jpg

Wat kan je verwachten?

Onze community is een plek waar studentondernemers samenkomen om kennis, ervaring en ideeën te delen. Onze community bestaat uit andere studentondernemers en een Circle of Experts, waarbij partners, experts, ervaringsdeskundige en ondernemers uit ons netwerk klaar staan om onze studenten te ondersteunen.

Onze community is een plek waar studentondernemers elkaar kunnen ontmoeten, elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. We organiseren regelmatig netwerkevenementen, workshops en lezingen om studentondernemers te helpen bij het verbeteren en laten groeien van hun bedrijf.

Onze Circle of Experts bestaat uit een diverse groep professionals die klaar staan om jou te ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijf. Van financiële experts tot marketingspecialisten en van coaches tot ervaren ondernemers, onze Circle of Experts heeft alles in huis om jou te helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdoelen.

 

Naast onze Circle of Experts organiseren wij ook het maandelijkse WCfE Café. Dit netwerkevent vindt plaats in het Vliegende Paard, het studentencafé van Zwolle. Tijdens deze avonden introduceren studentondernemers zichzelf, mogen ze pitchen en vragen stellen aan andere studentondernemers. We hebben regelmatig sprekers, lezingen en pubquizes en sluiten altijd af met een diner. Het WCfE Café is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, te netwerken en ideeën op te doen voor jouw bedrijf.

Onze community is er om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw ondernemersdoelen. Of je nu net begint met ondernemen of al jaren ervaring hebt, onze community biedt de ondersteuning die jij nodig hebt om te groeien en te slagen. Word lid van onze community en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdromen!

bottom of page