top of page
51ec6c_a6e70280522a48d299fbc806281c3670_mv2.jpg

Topondernemersbokaal 2023: De beste studentondernemer van Windesheim!

Wat is de Topondernemersbokaal?

De Topondernemersbokaal 2023 is de jaarlijkse verkiezing van de beste studentondernemer van Hogeschool Windesheim. Dit prestigieuze evenement is bedoeld om de ondernemersgeest van onze studenten te vieren en hen te erkennen voor hun harde werk en prestaties. Tijdens de verkiezing krijgen studentondernemers de kans om hun bedrijf te presenteren aan een panel van experts en investeerders en te laten zien wat hen uniek maakt. De winnaar van de Topondernemersbokaal'23 zal worden beloond met prijzengeld en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons netwerk van succesvolle alumni en partners uit ons netwerk. We zijn trots om deze jaarlijkse verkiezing te organiseren en kijken er naar uit om de ondernemers van morgen te eren en te ondersteunen.

Wanneer is de finale en wat kan ik verwachten?

We zijn verheugd om u uit te nodigen voor de finale van de Topondernemersbokaal'23, die plaatsvindt op 23 mei aanstaande. De inloop is vanaf 16.00u in het Auditorium van Hogeschool Windesheim en we vragen u vriendelijk om zich aan te melden via onderstaand formulier. De finale zal om 16.30u beginnen.

Tijdens deze finale zullen de 6 finalisten zichzelf introduceren middels een video en vervolgens hun bedrijf of idee pitchen voor een Dragons' Den, een vakjury die hun pitch en bedrijf zal beoordelen. De finalisten zullen ook vragen vanuit de jury moeten beantwoorden. Het belooft een spannende en inspirerende middag te worden.

De dagvoorzitter van de finale is Grady Milovic, een student van Windesheim. Paul Guldemond, Wethouder Duurzame Economie in Zwolle, zal komen spreken tijdens de finale en we hebben ook de vorige winnaar Mike van de Streek van Streetskills uitgenodigd om te vertellen over zijn onderneming en wat het winnen van de Topondernemersbokaal voor hem heeft betekend. Mike zal ook een geweldige show geven!

We sluiten de finale af met een gezellige borrel waar u de kans krijgt om met de finalisten te praten en met elkaar te netwerken. Dit is een unieke kans om de ondernemers van morgen te ontmoeten en geïnspireerd te raken door hun verhalen. We hopen u te zien op 23 mei aanstaande!

Wie zijn de finalisten?

De finalisten zullen op 9 mei bekend worden gemaakt!

bottom of page