top of page

Bootcamp en Start programma

NovelT_Start_Windesheim_CfE_Beeld2.jpg

Heb je een innovatief idee? Of heb je motivatie nodig om te starten met je bedrijf? Novel-T organiseert 2 maandelijks een START Bootcamp waarin de belangrijkste elementen rondom ondernemerschap worden behandeld. De Bootcamp is een goede eerste stap om te kijken of jouw idee business waardig is.

 

NOVEL-T START BOOTCAMP > 21 september 2022

Tijdens de START Bootcamp krijg je de basisinzichten om jouw innovatieve idee om te zetten in een bedrijf. Je krijgt toegang tot een deel van onze kennis, hulpmiddelen en tools, die al gebruikt zijn om meer dan 2000 startups en spin-offs op te bouwen. Je ontdekt of je geïnspireerd raakt om een ondernemer te worden of een innovatief bedrijf op te bouwen. In vier uur tijd leer je alles van experts rondom belangrijke elementen als het businessmodel, juridische zaken, financiën en pitchen. Iedereen is welkom, of je nou een gemotiveerde ondernemer bent of student aan Windesheim.

https://novelt.com/nl/services/start-bootcamp-windesheim/

 

NOVELT  START PROGRAMMA  > vanaf oktober 2022

Heb jij al een goed businessidee en ben je klaar om daarmee te starten? Of heb je de bootcamp goed doorlopen en wil je verder? Dan is het START programma misschien iets voor jou.

 

https://novelt.com/nl/services/windesheim-start-programma/

bottom of page