top of page

Ondernemerschapsonderwijs

vriend.jpg

Minoren en HKM's 

Windesheim biedt in het curriculum zowel in het major onderwijs als bij minoren, studenten de mogelijkheid om een eigen bedrijf op te zetten. Bij de opleiding ORM vindt dit plaats in het 2de jaar van de opleiding, de studenten krijgen de mogelijkheid om een jaar te werken aan het succesvol opzetten van een eigen bedrijf.

 

De opleiding ORM biedt onder andere de minor Zelfstandig Ondernemerschap aan. Deze minor is toegankelijk voor alle Windesheim studenten. De omvang is 30 EC. In een halfjaar doorloopt de student/starter alle stadia voor het opzetten van een eigen bedrijf. De opleiding HBO ICT heeft de minor Entrepreneurship waar voor een zelfde opzet is gekozen maar dan meer richting Techniek.

 

Naast deze onderdelen in het curriculum kent Windesheim nog een grote groep ondernemende minoren per Domein.

 

Vanaf studiejaar 21/22 hebben studenten de mogelijkheid om hun professionele ruimte in te vullen met een HKM (Hogeschool Keuze Module). Vanuit het WCfE wordt de HKM "Ondernemen iets voor jou?" twee keer per jaar aangeboden. Natuurlijk kun je de HKM ook aanvullend op je reguliere programma volgen.

Gedurende dit traject werk je met de Hogeschool Keuze Module "Ondernemen is voor jou?". Deze module wordt in twee talen aangeboden en is voor alle opleidingen binnen het Windesheim toegankelijk. De module staat in het teken van ondernemerschap.

 

In september 2021 start de Nederlandstalige module. Dit onderwijs is boven curriculumonderwijs. Aan het eind van het onderwijs ontvang je een certificaat en 5 CE's.

In februari 2022 start de Engelstalige module "Do you have what it takes to be an entrepreneur?"

Er is altijd veel belangstelling voor dit onderwijs. Meld je aan tot 15 januari 2022. De selectieprocedure bestaat uit een persoonlijk gesprek met een docent. Let op! Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwijs. Meld je dan snel aan!

English

 

During this trajectory you will be working with the Universities of applied science module 'Do you have what it takes to be an entrepreneur?'. This module will be held in two languages and will be accessible for all studies within Windesheim.
The main goal of this module will be entrepreneurship. 


In September the Dutch language version of this module starts.
 

In February the English language version of this module 'Do you have what it takes to be an entrepreneur?' will start. This course is above curriculum education. After finishing this module you will receive a certificate and gain 5 CE's. 
 

There usually is great demand for this course, you are able to sign up for this module till the 15th of January 2022.
The selection process consists of a personal conversation with the lecturer. Be aware! There are limited amount of slots available for this module, so be in time.

bottom of page