top of page
DSC_6060_edited_edited.jpg

Onze diensten

De studentondernemers van Windesheim zijn ware helden van ondernemerschap. Zij zijn de creatieve geesten die hun dromen durven te volgen en hun passie omzetten in tastbare resultaten. Zij zijn de mensen die elke dag weer nieuwe uitdagingen aangaan en nooit opgeven als het even tegenzit. Deze studentondernemers zijn de toekomstige leiders van onze samenleving, degenen die met hun innovatieve ideeën en bedrijven de wereld gaan veranderen.

Bij Windesheim hebben wij de eer om deze studentondernemers te begeleiden in hun ontwikkeling als ondernemers en om hen te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen. Onze studentondernemers vormen een hechte community waarin zij elkaar steunen, inspireren en samenwerken. Samen maken zij gebruik van de kennis, ervaring en netwerken van het Centre for Entrepreneurship om hun ideeën tot leven te brengen en hun bedrijven te laten groeien.

Wij zijn trots op onze studentondernemers en de passie en toewijding die zij tonen voor hun bedrijf en voor het ondernemerschap. Zij zijn degenen die de status quo uitdagen en nieuwe wegen inslaan. Zij zijn de pioniers die de wereld veranderen. Wij kijken vol spanning uit naar wat de toekomst brengt voor deze getalenteerde studentondernemers en we blijven hen steunen op hun pad naar succes!

bottom of page