top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

De finalisten van Windesheim's Beste 2019 zijn bekend

Dinsdag 15 oktober hebben alle deelnemers van de contest Windesheim's Beste 2019 te horen gekregen of zij door zijn naar de finale. Dit zijn de finalisten van Windesheim's Beste 2019:De competitie is opgesplitst in twee prijzen: "Beste studentondernemer van hogeschool Windesheim 2019" en de "Aanmoedigingsprijs van hogeschool Windesheim 2019".

De titel is natuurlijk "Beste studentondernemer van hogeschool Windesheim 2019". De winnaar van deze prijs ontvangt onder andere een startkapitaal van €1000,- , coaching- en adviseringsgesprekken en een dinercheque t.w.v. €100,-.


Maar niet getreurd voor de overige finalisten! Er wordt nog een aanmoedigingsprijs weggegeven door Windesheim Centre for Entrepreneurship. Deze prijs is voor het studentbedrijf die goed op weg is en de jury alle vertrouwen in heeft dat hij/zij het nog ver gaat schoppen. De winnaar van de aanmoedingsprijs ontvangt een startkapitaal van €500,- en coaching- en adviseringsgesprekken.


Staat er een collega, klasgenoot, broer, zus, zoon, dochter, vriend(in) van jou tussen? Jij kan de finalisten komen aanmoedigen op 14 november. Meld je aan via onze pagina "Erbij zijn?" en wees er 14 november ook bij!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page