top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

Hét Kerstkroegcollege

Ben jij er bij?

Heb je het al voorbij zien komen op de informatieschermen? Heb je al een post voorbij zien komen op onze sociale media? Niet? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd voor het laatste kroegcollege van het jaar: Hét Kerstkroegcollege!


Een spetterende avond

Dinsdag 17 december is de avond gevuld met verschillende activiteiten, je hoeft je niet te vervelen. De middag start met een openingswoord van Gerrit Kuiper. Gerrit is manager van Windesheim Centre for Entrepreneurship en zal terugblikken op afgelopen jaar en vooruitblikken op volgend jaar.


Hierna vertelt Gerard de Jong over ondernemerschap en de ups-and-downs in het ondernemen. Wat exact? Dat houden we graag nog even voor je geheim!


Na de inspirerende sessie wordt ons nieuwe magazine gepresenteerd. Deze is dit jaar gemaakt door studenten van werk-leerbedrijf COMNOW van Windesheim. En dan als klap op de vuurpijl wordt het finalespel gespeeld van de game "Onderneem". De winnaar wordt dus ook direct bekend gemaakt. Heb jij meegespeeld aan de game? Zorg dat je er dinsdag bij bent!


De avond wordt afgesloten met een buffet en een borrel. Er is genoeg, dus wees welkom! Sluit het jaar samen met anderen af en ga goed het nieuwe jaar in.


Een extra voorlichting

Wil jij nou ook meer weten over afstuderen binnen je eigen bedrijf? Sluit dan wat eerder aan in Het Vliegende Paard. Om 15:00 uur is er een voorlichtingssessie over dit onderwerp. Bij je aanmelding, laat dan vooral even weten of je hier ook bij aan wil sluiten.


Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur - inloop Het Vliegende Paard

16.15 uur - opening

16.30 uur - gastspreker

17.00 uur - uitreiking magazine Windesheim Centre for Entrepreneurship

17.15 uur - finale game ‘Onderneem!’

18.00 uur - buffet & borrel


Aanmelden

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan aan via deze link of stuur een mail naar startpunt@windesheim.nl. Sluiten wij 17 december het jaar met jou af?!


Algemene informatie

Dinsdag 17 december 2019

Van 16.00 uur tot ongeveer 19.00 uur

Het Vliegende Paard

Voorstraat 17-19, 8011 MK Zwolle


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page