top of page
Zoeken
  • Carmen de Vries

Kerstkroegcollege: Het laatste kroegcollege van het jaar

Ieder jaar sluiten we het jaar af met jullie, (student)ondernemers. Ook dit jaar doen we dat. Het was natuurlijk een bijzonder jaar, waardoor ook wij (helaas) moesten aanpassen naar online. We hadden jullie graag offline in X0.15 uitgenodigd.


Dinsdag 15 december stond in het teken van terugblikken naar afgelopen jaar en vooruit kijken naar 2021. Online hostte Saskia Kwast het kerstkroegcollege via een speciaal ingericht kanaal voor dit WCfE kerstkroegcollege.

Online konden we genieten van verschillende stunts van JP de Kam. JP de Kam is stuntman, vuurspuwer én docent. JP vertelde ons hoe ons brein werkt en hoe we (kunnen leren) om gaan met onze angst en hoe we onze eigen grenzen kunnen verleggen.

Hierna volgde een ondernemersquiz, georganiseerd door een groepje studenten van COMNOW, M5 Communicatie. Wat voor een ondernemer was jij? Een expert, een ontplooier of een einzelgänger? Deze quiz staat ook in ons nieuwe magazine, editie 2020/2021! Het eerste exemplaar is uitgereikt aan René Daatselaar Baarslag .


René is dit jaar winnaar van de Topondernemersbokaal. Hij kreeg zijn erenaamplaatje aangeboden door Saskia. Dit erenaamplaatje krijgt hij als winnaar van de Topondernemersbokaal, om op onze erelijst van winnaars te plakken. Een mooi moment voor René! En voor ons om bij te mogen wonen.

Hierna sloten het jaar af door een mooie terug- en vooruitblik van Gerrit Kuiper.


Wij willen jullie bedanken voor jullie inzet afgelopen jaar. We hebben genoten van jullie, maar ook veel geleerd.

Windesheim Centre for Entrepreneurship wenst jullie fijne feestdagen en een ondernemend 2021, tot volgend jaar!9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page