top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

Meld je aan voor de contest Windesheim's Beste 2019!

Bijgewerkt op: 23 sep. 2019

Windesheim's Beste 2019: draag jij deze titel aankomend jaar?


Ook dit jaar wordt het evenement Windesheim's Beste weer georganiseerd door Windesheim Centre for Entrepreneurship. Tijdens dit evenement wordt de "beste studentondernemer van hogeschool Windesheim", het "beste start-up idee van hogeschool Windesheim" en de "beste scriptieprijs van hogeschool Windesheim" benoemt. Dit wordt gedaan door de vakjury, waarin onder andere de directievoorzitter van de Rabobank in zit.


Als je studentondernemer bent en studeert aan hogeschool Windesheim, mag je je inschrijven voor deze contest. Ben je student aan hogeschool Windesheim en heb je een goed idee voor een onderneming, maar is deze nog niet van de grond? Dan kan je je ook inschrijven!


Tussendoor zijn er verschillende workshops van professionals die jou tips kunnen geven om jouw onderneming naar een volgend level te tillen. En je dus een voorsprong geven tijdens de contest Windesheim's Beste.


Op donderdagavond 14 november is de finale van dit evenement. Je mag al je vrienden en familie uitnodigen om jou aan te moedigen voor deze avond. Zij kunnen dit doen door zich aan te melden via de website.


Zien wij jou 14 november de titel pakken?


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page