top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

Winnaars Windesheims Beste 2018

Bijgewerkt op: 19 nov. 2018

Wat een succes was het weer. Windesheims Beste 2018 is weer met een knaller (letterlijk) afgesloten. Er zijn drie finalisten tot winnaar benoemd. 


De winnaars van Windesheims Beste 2018

Winnaar Beste Studentondernemer 2018

Jelle Verdorst met zijn bedrijf Dental Rules is vernoemd tot Beste Studentondernemer 2018. Hij gaat naar huis met een mooie geldprijs van € 4.125 euro. Dit bedrag bestaat uit verschillende onderdelen die hij kan verzilveren. 

Beste Start-up idee 2018

Winnaars van het beste Start-up idee is derestvan.nl, gepresenteerd door Nikkie Serrarens en Ron Mauer.Entertainment De avond werd opgevuld met leuke en grappige entertainment stukjes. De avond werd geopend door één van de dansers van XOXO Dance Company. In het audiotorium werd afgetrapt met een lied van Selva Arquello Paz: The  Climb. Het lied sloot mooi aan bij de avond.  Percussiegroep Beats viel ook erg in de smaak. Twee verassende acts met een vrolijke geluid. De avond werd bij elkaar gepraat door onze gastheer Lars van Egmond en de sidekick Anieke van Wijnen.  Na een lang beraad is de jury tot het eindoordeel gekomen en hebben Jelle Verdorst, Nikkie Serrarens en Ron Mauer de prijs in ontvangst mogen nemen.  Het was een leerzame avond. Hopelijk staat er volgend jaar weer zo’n mooi evenement. 


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page