top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

Nieuwsbrief april 2020


UPDATE STUDEREN EN ONDERNEMEN APRIL 2020


Beste (student)ondernemer,


Wij houden je ook nu graag op de hoogte!

Lokaal en landelijk zijn loketten geopend en stevige maatregelen genomen om ondernemers tijdens de coronacrisis te helpen. We hebben de belangrijkste regelingen en loketten voor je in een overzicht gezet. Regelingen van de overheid voor getroffen ondernemers en ZZP’ers:  https://www.kvk.nl/corona/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

Nieuw in deze bijzondere tijd is ons online spreekuur, ook hierover lees je meer in deze update.  Mis je iets in ons aanbod, of zijn er opmerkingen? Mail of bel ons, of ga naar onze website.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft in deze roerige gekke tijd!


Ondernemende groet,

Gerrit, Saskia & Miriam.

Aanvullende ondersteuning 

Ondanks de landelijke informatieloketten kan het zijn dat je zoekt naar aanvullende ondersteuning. Het team van het Windesheim Centre for Entrepreneurship helpt je graag.


Spreekuur

Donderdag 9 april van 13 – 14 uur is het eerste online spreekuur van WCfE. Heb je een vraag: stel hem daar! Je kan je opgeven bij Business Coach Saskia Kwast en 15 minuten reserveren: sj.kwast@windesheim.nl. Verder kunnen wij je bijvoorbeeld kosteloos ondersteunen met:

Hulp bij financiering door Kennispoort  

Kennispoort heeft aan aantal adviseurs met specialisatie in de financiële sector. Ze kunnen een onafhankelijk klankbord zijn en geven hulp bij het regelen van financiering. Denk bijvoorbeeld aan advies over liquiditeit, regelingen die zijn opgezet voor de coronacrisis en regionale fondsen om toch te blijven innoveren en vernieuwen. Maar ook bij het maken van financiële plannen, prognoses en scenario-analyses kun je bij ons terecht.

Meedenken en sparren door business coaches WCfE

Ondernemers zoeken naar nieuwe businessmodellen, concepten en markten. Onze business coaches denken mee en sparren met je over jouw ideeën, nieuwe verdienmodellen, alternatieve (internationale) markten en bijvoorbeeld het online aanbieden van producten en dienstverlening.

Koppelen in het netwerk van WCfE 

WCfE heeft een groot (regionaal) netwerk. Zoek jij een partner in het netwerk? Wij denken graag met je mee en kunnen jou in contact brengen met financiers, andere ondernemers, overheden en andere partijen die jou verder kunnen helpen. Of met wie je kunt samenwerken bij bijvoorbeeld de uitruil van personeel en middelen.


Contact  

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet, ook voor kleine vragen staan we voor je klaar. We zijn bereikbaar via startpunt@windesheim.nl.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page