top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

Nieuwsbrief november 2019 - Studeren en Ondernemen

Weet jij voor welke zaken je terecht kunt bij het Windesheim Centre for Entrepreneurship?

Naast de bekende adviesgesprekken die we kosteloos voor je regelen, kun je bij ons terecht voor advies over de combinatie studeren en ondernemen, business coaching tot intervisie. Ook hebben we werkplekken, een vergaderruimte, een minibibliotheek of gewoon om een kop koffie met ons te drinken. Kom binnen! Open de deur naar succesvol studeren en ondernemen.

In deze nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van ondernemerszaken. Mis je iets in ons aanbod, of zijn er opmerkingen? Mail ons of kom gerust langs, je bent van harte welkom!

Ondernemende groet, Team WCfE


Liselotte Volkers is Windesheim's Beste Studentondernemer 2019

Na een spannende avond is het woord er uit: Liselotte Volkers met haar onderneming Volcare is de Beste Studentondernemer van hogeschool Windesheim 2019! De aanmoedingsprijs is gewonnen door Jim Bisschop en Kay Renshoff met hun onderneming UPZWAM.


Een spetterende avond voor zowel het publiek als de finalisten. De finalisten kregen de mogelijkheid om hun onderneming te pitchen tegenover de jury, nadat zij aangekondigd waren met een mooi introductiefilmpje. De jury en het publiek had hierna de mogelijkheid om vragen te stellen.


Tussen de bedrijven door waren er leuke optredens van Percussion Group Beats Ommen. Voor en na het evenement heeft het publiek kunnen genieten van de muziek van Merynmusic. De avond is afgesloten met een feestelijke borrel.

Wil je alles nog terug zien? Dat kan! Wij zijn tegenwoordig te vinden op Instagram, @windesheimcfe. In de hoogtepunten zijn alle beelden van de avond terug te vinden.

Ons team

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe medewerker: Saskia Kwast. Saskia is al jaren werkzaam bij Windesheim als project coördinator en heeft nu de stap gemaakt als business coach en projectmanager. Saskia helpt jou als coach verder bij het creëren van nieuwe zakelijke kansen en modellen. Saskia beantwoordt jouw ondernemersvragen en kan jou in contact brengen met professionals uit ons werkveld.

Anita Bruins is vanaf maandag 11 november de nieuwe stagiaire bij Windesheim Centre for Entrepreneurship. Zij zal Astrid Renses ondersteunen in haar werkzaamheden. Anita is tot eind januari werkzaam voor WCfE en zal dan meelopen met de opleiding Hbo-Rechten en Bedrijfsvoering.

Carmen de Vries is sinds september weer terug als communicatiemedewerker. Net als vorig jaar heeft zij deze rol opgepakt tot januari. Wederom zal zij deze periode Windesheim Centre for Entrepreneurship ondersteunen in de communicatie.


Masterclasses belastingrecht

Meld je nu aan voor gratis masterclasses over het doen van aangifte van de vennootschaps- en/of inkomstenbelasting!


Wij leren je in 4 workshops alles over dit onderwerp. Vanaf maandag 25 november tot er met maandag 16 december. Vier maandagen van 16.00 tot 17.00 uur. Georganiseerd door studenten van de lerarenopleiding economie. Na het volgen van deze masterclasses weet je alles over het doen van aangifte van de vennootschaps- en/of inkomstenbelasting. Aanmelden kan via startpunt@windesheim.nl.


Volg WCfE nu ook op Instragram

Windesheim CfE is actief op verschillende social media. Zo kan je ons volgen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Youtube. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om ons op Instagram te volgen. Neem alvast een kijkje op het profiel door op deze link te klikken of zoek @windesheimcfe op Instagram op. Volg dit account om op de hoogte te blijven van de finale van Windesheim’s Beste, om interessante ondernemerstips te krijgen en nog veel meer!


Business4students

Op donderdag 19 maart 2020 vindt de jubileum editie plaats van Business4students. Een event met als doel om jongeren en ondernemers met elkaar te verbinden door een pitchwedstrijd, waarbij leerlingen en studenten van verschillende onderwijsinstellingen hun ondernemende ideeën aan de coaches (ervaren ondernemers) en jury presenteren. Olivier Gossink, Windesheimstudent Industrieel Product Ontwerp, was vorig jaar de winnaar van deze mooie prijs.

Voor jou is dit een mooie gelegenheid om het podium te pakken én om podiumervaring op te doen. Daarnaast is het natuurlijk ook niet mis dat je 500 euro kan verdienen die je kan stoppen in je onderneming.

Voor meer informatie kan je klikken op onderstaande button.


WCfE magazine

Los van het feit dat je extra naamsbekendheid creëert voor je eigen onderneming, is het natuurlijk hartstikke leuk om jezelf voorbij te zien komen in een magazine.

Het magazine wordt gedeeld aan al onze interne collega’s en externe partners en relaties. Heb jij interesse om jouw onderneming een extra boost naamsbekendheid te geven? Neem dan even contact met ons op via de mail startpunt@windesheim.nl of loop even binnen bij X0.15.


SAVE THE DATE: Kerstkroegcollege

Zet maar vast in je agenda: dinsdag 17 december - kroegcollege WCfE bij studentencafé Het Vliegende Paard te Zwolle.

Dit jaar wordt het kerstkroegcollege volledig georganiseerd door een projectgroep van Ad Officemanagement.

Tijdens het kroegcollege wordt er een onderwerp behandeld en wordt het afgesloten met een hapje en een drankje. Verdere informatie over het kerstkroegcollege zal je binnenkort ontvangen. Voor nu kan dit alvast in je agenda!


Events

Ben je bezig je onderneming op te zetten of verder uit te bouwen of wil je meer weten over hoe je studeren en ondernemen kunt combineren? Wellicht helpen onderstaande events je verder op weg. We zetten ze even voor je op een rijtje.Masterclasses belastingrecht - Locatie volgt - Maandag 25 november; 2, 9 en 16 december


Game 'Onderneem' Zwolle/Almere - Week 50


Voorlichtingssessie afstuderen in je eigen bedrijf - Het Vliegende Paard Dinsdag - Donderdag 28 november


Kerstkroegcollege - Het Vliegende Paard - Dinsdag 17 december

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page