top of page
Zoeken
  • Carmen de Vries

Nieuwsbrief oktober jubileum editie

Beste (student)ondernemer, Wij houden je ook nu graag op de hoogte!  Deze maand hebben we een feestelijke editie van onze nieuwsbrief. Het Windesheim Centre of Entrepreneurship bestaat 12,5 jaar! We blikken hier op terug met een tijdlijn van het WCfE.

Ander feestelijk nieuws in deze nieuwsbriefeditie: Windesheim Almere bestaat tien jaar! Ondertussen studeren er 4.500 studenten in deze groeiende stad. De jongste hogeschool van Nederland heeft een breed scala aan verbindingen, projecten en connecties. We vertellen je daar graag meer over.  


Ook dit jaar staat er weer een hele week in het teken van ondernemen, de Global Entrepreneurship Week komt er namelijk weer aan. Van maandag 16 november tot en met vrijdag 20 november organiseert GEW Regio Zwolle verschillende activiteiten voor studenten in Zwolle, waar jij je voor kan opgeven.

Voorlopig zijn wij helaas niet regelmatig aanwezig op Windesheim in verband met de nieuwe regels. Wij houden jou op de hoogte over wanneer je weer X0.15 binnen kan lopen.


Heb je vragen, wil je iets met één van ons bespreken of sparren? Mail of bel gerust, of ga naar onze website.


Ondernemende groet,

Gerrit, Saskia, Miriam & Carmen


Zie hier de link naar de nieuwsbrief: http://windesheim.m4.mailplus.nl/txt449899/FRtANpJZwniAFJi

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page