top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

START Bootcamp

Heb je een innovatief idee? Of heb je motivatie nodig om te starten met je bedrijf? Novel-T organiseert maandelijks een START Bootcamp waarin de belangrijkste elementen rondom ondernemerschap worden behandeld. De Bootcamp is een goede eerste stap om te kijken of jouw idee business waardig is.


Voor ondernemers

Tijdens de START Bootcamp krijg je de basisinzichten om jouw innovatieve idee om te zetten in een bedrijf. Je krijgt toegang tot een deel van onze kennis, hulpmiddelen en tools, die al gebruikt zijn om meer dan 2000 startups en spin-offs op te bouwen. Je ontdekt of je geïnspireerd raakt om een ondernemer te worden of een innovatief bedrijf op te bouwen. In vier uur tijd leer je alles van experts rondom belangrijke elementen als het businessmodel, juridische zaken, financiën en pitchen. Iedereen is welkom, of je nou een gemotiveerde ondernemer bent of student aan Windesheim.


22 september

De eerste START Bootcamp in samenwerking met Novel-T wordt georganiseerd op woensdag 22 september 2021. Geïnteresseerd om mee te doen? Inschrijven kan via:


https://novelt.com/nl/services/start-bootcamp-windesheim/50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page