top of page
Zoeken
  • Miriam Veenstra

Vanaf donderdag 11 november Mike van de Streek zichzelf winnaar noemen van de Topondernemersbokaal!

Vanaf donderdag 11 november mag Sportkunde student Mike van de Streek zichzelf winnaar noemen van de Windesheim Topondernemersbokaal 2021. Hij heeft gewonnen van vijf andere finalisten, die net als Mike afgelopen donderdag hun eigen onderneming pitchten aan de vijfkoppige jury op Windesheim.


Met zijn bedrijf 'Streetskills' gebruikt Mike de kracht van freestyle voetbal om kinderen meer in beweging te krijgen. “,Op veel fronten een heel sterk concept met een sterke maatschappelijke betrokkenheid en een bewezen resultaat” vertelt de jury.

Mike van de Streek gaat er vandoor met een startkapitaal van €500,- één jaar gebruik van online boekhoudpakket van Jortt, een jaar gratis lidmaatschap bij de Maatschappij Departement Zwolle en meer. Voor alle zes finalisten is er een marketing en social mediatraining.

Ook de andere finalisten hebben een mooie presentatie gegeven over hun eigen onderneming. Alle finalisten zijn studenten aan Hogeschool Windesheim, zowel van locatie Almere als Zwolle, die studeren combineren met het runnen van hun eigen onderneming. Afgelopen weken zijn zij al ontzettend druk geweest met de voorbereidingen. Samen met nog elf anderen waren zij in de race voor de Windesheim Topondernemersbokaal. De selectie voor de finalisten bestond uit een juryoordeel en uit een social mediacampagne.

De finalisten van de Windesheim Topondernemersbokaal 2021 waren:


Thijs Peter Dahler van E-Menu,

Steven van der Weerd van Tempovino wijnen,

Mikal Banger & Kabi Iskander van Hobbre,

Vincent Lam van DigiBeelden,

Yasin Albostanli van My Halal Sweets.

De Windesheim Topondernemersbokaal is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week (GEW) Regio Zwolle. In de week van 11 tot en met 20 november zijn masterclasses, bootcamps en inspirerende workshops te volgen. Tijdens de GEW Regio Zwolle staat ondernemerschap en ondernemendheid wereldwijd centraal. Er worden in deze week verschillende activiteiten georganiseerd, die toegankelijk zijn voor alle studenten in de Regio Zwolle. (Bron: www.gewregiozwolle.nl/). Zo vindt woensdag 17 november de Ondernemersparade plaats.


De juryleden waren Manuela Krul Mancinelli van Krul Solutions, Hilco de Roo van Jortt.nl, Ali Ben Daoued bestuurslid van het MKBRegioZwolle en advocaat bij De Haan advocaten, Maiko Alberink, private banker bij ABN Amro MeesPierson en Peter Zwartscholten adviseur startups bij Startershuis Doen en Avedis.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page