Samenwerkingen

Centre for Entrepreneurship werkt veel samen met andere partijen. Hierdoor kan CfE diensten aanbieden die volledig bij de studentondernemer passen en aansluiten.

Externe partijen

 We stellen onze externe partijen aan je voor.

DCentersforE.png
logo-kennispoort.png

Het Dutch Centre for Entrepreneurship stimuleert een ondernemende maatschappij. Zij helpen het ondernemende onderwijs en stimuleren onderzoek naar ondernemerschap. 

Het doel van Kennispoort Regio Zwolle is het stimuleren van innovaties in de Regio Zwolle. Het CfE en kennispoort zijn verbindende factoren tussen ondernemers en het onderwijs zelf. Eén van de adviseurs bij Kennispoort is Lyanne Flikkenschild. Zij heeft ruime ervaring met het begeldiden van startende innovatieve ondernemers. 

logo-rvo.png
RVOnl-logo-klein-450x222.png
zwolse8.jpeg
gp_ilab_logo.png
KRC.jpg
overijssel.png

Het RVO is onderdeel van de overheid dat ondersteuning biedt voor Nederlandse ondernemers. Dit doen zij aan de hand van subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Hierdoor kan RVO informatie aan bieden aan studentondernemers via CfE.

Acht hbo- en mbo-instellingen hebben de handen in één geslagen en vormen de Zwolse8. Windesheim is hier ook bij aangesloten. 

Green PAC iLab biedt startende ondernemers ondersteuning bij het opzetten van je bedrijf en het ontwikkelen van je dienst of product.

KRC Van Elderen

KRC Van Elderen is een adviesbureau op verschillende fronten. Regelmatig worden er vanuit CfE inloopochtenden georganiseerd waar jij je vraag kan stellen aan één van de adviseurs van KRC Van Elderen.  

Gemeente Zwolle en provincie Overijssel

De website Startversneller is voor iedereen met serieuze plannen om een eigen bedrijf te beginnen. Door middel van coaching en opleidingen ontwikkel je je ondernemersvaardigheden. Op de website Start versneller vindt je veel informatie je kan gebruiken. 

vriesdorp & gaande.PNG

Octrooibureau Vriesdorp & Gaade

Een adviseur van octrooibureau Vriesdorp & Gaade kan je helpen op het gebied van Werktuigbouwkunde en Industrieel Ontwerpen. Ook heeft hij veel kennis van ergonomie, automotive design, design for interaction, mechatronica en robotica. 

Unive logo.jpg
dommerholt advocaten.PNG

Univé

Een adviseur van Univé kan je helpen met afstemmen welke verzekeringen je wel en welke verzekeringen je niet nodig hebt. 

Dommerholt advocaten

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen in Noordoost-Nederland

Love to Fund

love to fund2.png
franq.PNG
janus advocateur.PNG
LOGO_IKBV.png
forflux.PNG

Love to Fund is een crowdfundingplatform in de regio Zwolle. Zij brengen ondernemers en investeerders bij elkaar en ondersteunen ondernemers met het financieren van hun plannen. 

Franq Productions

Henriët Veen is zelf ondernemer en brengt haar praktijkervaring mee in een adviesgesprek. Ze beschikt over een breed Zwols netwerk van ondernemers en zelfstandige professionals. Henriët is toegankelijk, creatief, analytisch en gericht op resultaat. 

Janus Advocatuur

Marieke is deskundig op het gebied van verbintenissenrecht, aansprakijkheidsrecht, arbeidsrecht, letselschade- en procesrecht. Marieke geeft passend advies door ruime ervaring met ondernemers. 

IKbv

Hanneke ondersteunt starters met allerhande vragen. Ze biedt begeleiding bij het schrijven van een ijzersterk ondernemingsplan, tips om snel winst te maken. Ze kan je ook meer vertellen over hoe je (snel) wil groeien of als je je wil onderscheiden van de concurrenten. 

Forflux

Forflux richt zich op ambiteuze bedrijven actief in de technologische industrie. Erik Knol heeft veel ervaring op het gebied van het opstellen van business plannen, initiëren en opstellen van subsidieplannen. Erik is toegankelijk, nieuwsgierig en (mee)denkend. 

Flynth

Flynth-Logo-tijelijk-website.png

Björn is een ondernemde bedrijfsadviseur die graag samenwerkt met ondernemers en snel tot de kern van de zaak komt. Björn kan je alles vragen over Business developement, business modeling, bedrijfswaardering en financiering beantwoorden. 

De Innovator

de innovator.PNG
academy coaching.png
216 accountants.PNG

Evert opent de ogen voor nieuwe kansen. Evert is een enthousiaste man waar studenten eigenlijk altijd contact mee mogen zoeken. Evert heeft ervaring op het gebied van verdienmodellen. 

Academy coaching

André kan je helpen met meedenken over een goede balans vinden tussen ondernemen en studeren. Samen kunnen jullie op zoek naar een goede combinatie van (communicatie)middelen om jouw passie in de markt te zetten. 

216 Accountants

216 Accountant denkt mee over je ondernemingsplan, ondersteunt je bij het voeren en opzetten van je administratie, verzorgt het opstellen van jaarrekening en geeft jou middelen om jouw passie in de markt te zetten. 

Interne partijen

CfE werkt ook veel samen met interne partijen van Windesheim.

Lectoraten

Windesheim_logo+pay-off_ZG_RGB-DEF.png

Alle opleidingen

College van Bestuur

Docenten

Studenten