top of page

Onze missie

yandi.jpg

Het Windesheim Centre for Entrepreneurship is een zichtbaar aanspreekpunt voor studentondernemers. Je kan bij het Windesheim Centre for Entrepreneurship terecht voor al je vragen over je ondernemingsplan, marketing, communicatie en financiën.

Wat bieden wij?

Business coaching

Het doel van business coaching is het coachen van studentondernemers  met onafhankelijke adviseurs uit ons netwerk. Dit doen we door middel van begeleiding, ondersteuning, verantwoording en aanmoediging. De business coach geeft structuur, vormt een heldere spiegel en biedt inzichten. Ook krijg je concrete handvatten toegereikt waarmee jij verder kan. 

Deze vorm van coaching is gericht op zelfsturing en het behalen van concrete doelstellingen op korte- en lange termijn.

Daar waar het mogelijk is wordt er samengewerkt met adviseurs van Windesheim Centre for Entrepreneurship. 

Advies van externe partijen

Windesheim Centre for Entepreneurship werkt samen met adviseurs en relaties uit het bedrijfsleven. Deze adviseurs hebben ervaring, kennis en kunde van het ondernemerschap. Zij kunnen jou als studentondernemer goed op weg helpen met belastingvraagstukken, administratie, juridische vraagstukken, intelect voor eigendom en sales.

Met regelmaat worden en inloopspreekuren georganiseerd. In deze spreekuren kan jij al je vragen stellen aan één van onze onafhankelijke adviseurs.

Ben je geïnteresseerd in zo'n inloopspreekuur of het jij dringende vragen met betrekking tot bovenstaande vraagstukken? Neem contact met ons op!

bottom of page